BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

CHANNEL MUSIC

luni, 26 octombrie 2009

RATACITI IN PANAMA-LA KANAL D


“Rătăciţi în Panama” este provocarea anului în televiziune.

Avându-l ca prezentator pe Andrei Gheorghe,

emisiunea Rătăciţi în Panama combină exoticul cu aventura, competiţia cu reality-show-ul, vedete cu oameni obişnuiţi. Rătăciţi în Panama este un concurs pe viaţă şi pe moarte în jungle panameze, între 18 concurenţi care se luptă pentru un premiu de 50.000 euro.

Show-ul are la bază conceptul de ierarhizare a celor trei clase sociale: cea de vârf, de mijloc şi cea de jos. Astfel, cei 18 concurenţi vor fi selectaţi în felul următor:
- 6 dintre ei sunt vedete în domeniul în care activează (actori, cântăreţi, sportivi, etc);
- 6 sunt persoane oarecum cunoscute (foşti participanţi în alte emisiuni TV)
- 6 sunt oameni obişnuiţi.

Locaţiile în care cei 18 concurenţi vor trăi pe toată perioada emisiunii joacă deasemenea un rol esenţial în desfăşurarea emisiunii. Există trei plaje:


- ”Insula condamnaţilor” -ins condamnatilor un loc în care supravieţuirea costă timp şi energie, concurenţii fiind nevoiţi să îşi construiască singuri adăposturi, să caute de mâncare, să se încălzească, etc. Mai mult, concurenţii vor fi nevoiţi să facă toate astea într-un loc mai mult decât neprimitor, plaja pe care sunt adopostiti fiind înconjurată de jungla virgină, iar în timpul ploilor inundându-se.


- “Insula Speranţei”

-ins sperantei- aici lucrurile stau ceva mai bine. Concurenţii dispun pe plajă de toate materialele necesare pentru a-şi construi adăposturi şi de toate uneltele necesare pentru a-şi pregăti/găsi hrana. Astfel, singurul lucru ce le rămâne de făcut este să utilizeze aceste resurse pentru a-şi crea un minim de confort.





- “Insula Paradisului”

-ins paradisuluiins paradisului 2- un loc desprins din paradis, unde concurenţii nu au altceva de făcut decât să se relaxeze şi să se bucure de o vacanţă de lux. Şampanie, masaje şi mâncăruri alese sunt doar câteva din lucrurile de care au ocazia să se bucure rezidenţii acestei plaje.

Dar, cum nimic nu durează o veşnicie, concurenţii vor fi puşi în situaţia de a schimba luxul plajei de sus cu lupta pentru supravieţuire a plajei de jos într-o clipă. Depinde doar de ei dacă îşi vor păstra condiţia ori dacă şi-o vor schimba.

Fiecare episod va conţine o serie de probe, unele în care cele 3 echipe vor lupta una împotriva celeilalte, iar altele în care luptele se vor purta individual, între concurenţi. Între probe vor fi interpuse momente importante din cele 3 tabere: suferinţe, momente de bucurie, momente de chin, momente de relaxare, impresiile concurenţilor, etc.

Probele sunt spectaculoase, tensionate şi încărcate de emoţie, iar statutul social al concurenţilor noştri îşi va spune încă o dată cuvântul. Astfel, cei de pe ”Insula condamnaţilor” ce au fost nevoiţi să-şi consume energia căutând de mâncare şi făcându-şi adăposturi vor fi în net dezavantaj faţă de cei din “Insula Paradisului”, ce concurează revigoraţi, odihniţi şi relaxaţi.

LUPTA TERITORIALĂ
*Repatizarea celor 3 echipe la începutul emisiunii se va face după statutul lor social în viaţa reală – vedetele din “Insula Paradisului”, cele 6 persoane puţin cunoscute în “Insula Speranţei”, iar oamenii obişnuiţi în “Insula Condamnaţilor”. Însă, această situaţie se va schimba repede, pentru că toţi cei 18 vor trebui să lupte pentru dreptul de a-şi păstra ori schimba condiţia, imediat după ce ajung pe insulă. Astfel, repartizarea pe plaje va fi făcută în funcţie de locul pe care îl ocupă cele trei echipe la sfârşitul luptei teritoriale, ierarhizarea socială din viaţa reală nemaiavând nici o importanţă aici, unde doar lupta teritorială îţi poate decide statutul pe insulă.
LUPTA PENTRU SUPRAVIEŢUIRE
*Cele trei echipe luptă pentru a rămâne cât mai mult în concurs. Toţi membrii echipei ce ocupă locul 1 sunt în siguranţă până la finalul unui ciclu (1 săptămână de difuzare). Mai mult decât atât, ei devin “Juriu”, având posibilitatea să hotărască cine va părăsi insula la sfârşitul ciclului respectiv.
LUPTA FINALĂ
*Cele 2 echipe ce au pierdut în lupta pentru supravieţuire concurează una împotriva celeilalte pentru o ultimă şansă de a se salva.
LUPTA INDIVIDUALĂ
*Concurenţii din echipa ce a pierdut în lupta finală concurează individual, unul împotriva celuilalt. Câştigătorul competiţiei câştigă imunitate şi nu va putea fi eliminat.
JUDECATA
*Cei din echipa care a pierdut Lupta pentru supravieţuire şi ai cărei concurenţi s-au luptat individual pentru imunitate trebuie să elimine un membru. Eliminarea va avea loc în faţa Juriului, care va fi constituit de echipa care a câştigat Lupta pentru supravieţuire. Cei din echipa pierzătoare trebuie să nominalizeze doi dintre membrii pe care vor să-i elimine. Juriul va alege cine este cel care pleacă.

După ce 4 dintre concurenţi sunt eliminaţi, “Insula Speranţei ” dispare, iar emisiunea continuă cu doar două echipe, în cele două locaţii rămase, regulile concursului şi structura probelor fiind neschimbate.

Rămânând doar 9 concurenţi, cele două plaje rămase se unesc, iar competiţia devine individuală. Din acest moment nu mai există “Lupta teritorială” ori “Judecata”. Fiecare va lupta pentru el, într-o serie de probe mult mai dificile şi mai solicitante decât cele de până în acest moment, urmând ca marele câştigător să fie ales dintre ultimii doi rămăşi pe insulă, de către telespectatori, prin televoting, în marea finală LIVE de la sfârşitul sezonului, transmisă de la Bucureşti.

Află cine va face faţă provocărilor şi cine va câştiga lupta pentru supravieţuire, şi automat cei 50.000 euro, în curând la Kanal D!



rataciti in panama

CONCURENTII LA RATACITI IN PANAMA:

1-Echipa debutantilor de pe insula condamnatilor:
debutantii

















2-Echipa aspirantilor si a vedetelor:
aspirantii+vedetele


0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails