BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

CHANNEL MUSIC

sâmbătă, 31 octombrie 2009

IMAGINI DIN SEARA ELIMINARILOR NORA PENTRU MAMA4 - VINERI 30 OCT 2009














vineri, 30 octombrie 2009

IMAGINI DIN EMISIUNEA NORA PENTRU 4 - 30 OCT 2009



joi, 29 octombrie 2009

IMAGINI DIN EMISIUNEA NORA PENTRU 4 - 29 OCT 2009









IMAGINI DIN EMISIUNEA NORA PENTRU MAMA 4 - 28 OCT 2009








marți, 27 octombrie 2009

IMAGINI DIN EMISIUNEA NORA PENTRU MAMA 4 - 27 OCT 2009







luni, 26 octombrie 2009

IMAGINI DIN EMISIUNEA NORA PENTRU MAMA 4 - 26 OCT 2009









DANSEZ PENTRU TINE - LA PRO TV

In cel de-al optulea sezon al sau, Dansez pentru tine invita in ring concurenti care lupta pentru cei in fata carora vor sa isi "scoata palaria", pentru eroii vietii lor, pentru cei care constituie modelul lor in viata.

Monica Columbeanu, Andreea Mantea, Tania Budi, Alina Chinie, veverita roscata din band-ul emisiunii "Happy Hour", Radu Valcan, prezentatorul PoveStirilor Adevarate de la Acasa Tv, Liviu Varciu si Kamara (din trupa Alb Negru), amandoi actori in serialul de comedie "State de Romania" de la Pro Tv si Jean de la Craiova sunt vedetele care concureaza in acest sezon. Ei lupta in pasi de dans alaturi de concurenti pentru cei mai apropiati oameni din viata acestora - parintii. Povestile lor sunt povestile unor familii absolut normale, sunt de fapt vietile unor oameni simpli care au devenit eroi fara sa stie, fara sa-si propuna, eroi asa cum sunt toti cei care privesc "Dansez pentru tine" si au o familie pe care o iubesc. Cu fiecare pas de dans, concurentii din al optulea sezon spun "Jos Palaria!" in fata adevaratilor eroi din existenta lor carora vor sa le multumeasca pentru tot ce au facut prin implinirea unui vis.

PREZENTATORI:

Stefan Banica














Iulia Vantur













JURIU:

Petre Mihai 













Wilmark 




 

Popescu Emilia


















Jean de la Craiova & Sandra Neacsu














Sandra Neacsu are 23 de ani si este Bucuresti. Tatal Sandrei este singurul care aduce bani in familie si nu s-a oprit niciodata din munca, suportand dureri fizice inimaginabile, deoarece el sufera de coxartroza si nu ar fi avut voie sa munceasca.
Necazurile nu au ocolit aceasta familie al carei singur sprijin a fost si a ramas el. Visul lui este sa-si vada toata familia sanatoasa si in siguranta. Baiatul cel mic, in varsta de 3 ani, Iustin, a fost facut la batranete dintr-o intamplare. Grija d-lui Neacsu este ca nu va avea putere sa munceasca ca sa-l vada mare si implinit. Andrei, baiatul cel mare, sufera de epilepsie, iar tatal lui munceste ca sa-i asigure tratamentele pentru care familia a facut multe datorii. Asa ca, nu poate fi vorba ca tatal sa se opreasca din munca decat cu ajutorul Sandrei si al concursului “Dansez pentru tine”.
 




vals




Liviu Varciu & Ilaria Cherloaba











Ilaria Cherloaba are 22 de ani si este di Oradea. Tatal Ilariei a suferit de poliomelita in copilarie, boala s-a agravat odata cu varsta, insa el a muncit toata viata si si-a indrumat fiica spre dans tocmai fiindca el nu a putut sa faca niciodata in viata dans sau vreun alt sport.
Singurul refugiu al tatalui a fost sculptura, iar Ilaria vrea sa-i asigure toate tratamentele necesare pentru ca tatal ei sa poata sculpta cat mai mult timp si cu cat mai putine dureri.

vals

Radu Valcan & Elena Voscoboinic










Elena Voscoboinic are 20 ani si este din Chisinau. Tatal Elenei a trait in Transnistria, dar a facut tot ce era posibil ca fiicele lui sa plece la Chisinau sau in Romania, sa invete limba romana si sa-si construiasca un viitor.
Dl Voscoboinic nu stie romaneste, pentru ca asa a fost viata in care a fost nevoit sa traiasca, dar visul lui este sa invete limba romana, iar fiicele lui sa traiasca in Romania.

Visul Elenei insa este sa nu traiasca departe de tatal ei, asa ca ea isi doreste acest premiu pentru ca tatal ei sa invete romaneste si sa traiasca alaturi de ele in Romania sau macar sa le poata vizita foarte des. Ea isi doreste ca tatal ei sa nu mai fie nevoit sa se duca la munca in Italia sau sa vanda la taraba pentru a-l putea creste pe fratiorul ei mai mic si pentru a-i putea asigura acestuia o educatie asa cu le-a asigurat lor. Situatia lor financiara actuala nu le permite sa-si implineasca niciunul dintre aceste visuri.


vals


Kamara Ghedi & Iulia Deliciu











Iulia Deliciu are 19 ani si este din Chisinau. Visul tatalui Iuliei, pentru care acesta a muncit toata viata, a fost ca familia lui sa aiba o casa.
Indiferent cat a muncit, nu a reusit sa termine casa, pentru ca intotdeauna cele mai importante au fost fetele lui si bunastarea intregii familii.

Din cauza crizei, nu a mai fost platit pentru ultimele luni de munca, iar fetele lui s-ar putea sa nu-si poata termina studiile, deci nici nu mai poate fi vorba de terminarea casei.

vals


Alina Chinie & Stefan Bamboi











Stefan Bamboi are 18 ani si este din Onesti. Mama lui Stefan a crescut exemplar 13 copii.
Visul ei este sa ii adune pe toti copiii ei imprastiati prin lume acasa macar o data pe an, iar visul lui Stefan este ca mama lui sa aiba o batranete linistita si lipsita de griji.

Avand in vedere ca ea nu are studii si nu stie decat sa citeasca, ea si-a dorit ca toti copiii ei sa invete si sa-si construiasca un viitor. Mama nu a putut sa aiba un loc de munca stabil, deoarece copiii sai au fost mereu pe primul plan si a trebuit sa ramana acasa pentru a-i creste.


vals


Tania Budi & Adrian Muresan











Adrian Muresan are 24 de ani si este din Cluj. Mama lui Adrian este o eroina.
Dupa ce a divortat si a crescut cei trei copii muncind, invatand si avand grija de ei, acum, ea lucreaza la o fundatie si ajuta oameni batrani si singuri, de care se ataseaza, care devin familia lor, le cumpara mancare si alte lucruri necesare. Astfel, a devenit un model pentru Adrian, iar el nu-si doreste decat sa-i poata oferi mamei sale o viata linistita, lipsita de griji. Adrian lupta sa o vada pe mama lui relaxandu-se, distrandu-se, dupa o viata in care a muncit si s-a sacrificat pentru binele familiei ei si al celor din jur.

Visul mamei este de-si reintregi familia, de a-i aduce pe sora si pe fratele lui Adrian din Italia inapoi acasa, langa ea.


vals


Monica Columbeanu & Andrei Vlad











Andrei Vlad are 21 de ani si este Ploiesti. Desi a intrat la facultatea pe care si-a dorit-o, mama lui Andrei a renuntat la tot atunci cand l-a intalnit pe tatal lui Andrei si cand a ramas insarcinata.
In ciuda faptului ca primul copil nu a trait si i s-a interzis sa mai aduca pe lume un alt copil, ea l-a nascut pe Andrei cu mari riscuri.

Pe Andrei l-a salvat de mai multe ori si l-a adus pe drumul cel bun. Visul ei este sa-si poata ajuta mai departe familia, sa poata munci, deoarece a ramas somera. O alta dorinta mare a ei este sa-si continuie studiile la care a visat toata viata.


vals


Andreea Mantea si Tania Budi au fost condamnate la primul duel al noului sezon "Dansez pentru tine"















Noul sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" a debutat vineri seara, la Pro Tv cu multe emotii din partea perechilor concurente, dar cu un spectacol total, plin de stralucire.
Telespectatorii Pro Tv au urmarit in direct cu sufletul la gura primul episod din noua competitie a visurilor timp de aproape 5 ore, cand Pro Tv a fost lider detasat de audienta atat pe intreg publicul din mediul urban, cat si pe publicul comerical, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, din mediul urban. In intervalul orar 20.29 – 01.20, Pro Tv a inregistrat pe intreg publicul din mediul urban o medie de 9,3 puncte de rating si 25,4 procente din cota de piata, fata de Antena 1 care a inregistrat doar 4,1 rating si 11,1 cota de piata.  Si pe publicul comercial, Pro Tv a inregistrat in intervalul in care a fost difuzata prima editie a emisiunii o medie care l-a plasat pe primul loc in clasament, 8,6 rating si 26,4 cota de piata, fata de Antena 1 care a inregistrat de doua ori mai putin, mai precis 4,2 rating si 12,8 cota de piata. In minutul de aur al emisiunii, 22.52, Pro Tv a fost urmarit de aproape 2 milioane si jumatate de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romaniei.

Monica Columbeanu, Andreea Mantea, Tania Budi, Alina Chinie, Veverita roscata din band-ul de la Happy Hour, Radu Valcan, prezentatorul PoveStirilor Adevarate, Liviu Varciu, Kamara si Jean de la Craiova au avut emotii uriase inainte de a intra pe ringul de dans pentru vals si Michael Jackson. Perechile concurente au aprins in direct, flacara sperantei si si-au spus juramintele emotionante in fata oamenilor pe care ii pretuiesc cel mai mult pe lume, parintii lor pentru care au ales sa lupte in pasi de dans.

Juriul s-a dovedit a fi destul de exigent pentru prima editie in care emotiile au fost coplesitoare. Notele au oscilat intre 6 si 8,5, insa supriza serii a fost o nota de 10 cu felicitari. Alina Chinie, Veverita de la Happy Hour, a reusit alaturi de Stefan Bamboi, partenerul ei, sa cucereasca la stilul Michael Jackson cu dinamismul si spectaculozitatea dansului lor. Plina de energie, cu un talent actoricesc apreciat de membrii juriului si extrem de atasata pe partenerul sau si de visul acestuia, Alina a obtinut ropote de aplauze din partea publicului emisiunii, dar si o nota de 10 de care s-a bucurat la inceput doar publicul, pentru ca a fost singurul care a vazut-o, fiind nota secreta acordata de Beatrice Rancea. “A fost genial, eu m-am simtit genial, nu am nimic de comentat, sunt foarte multumita. Multumim juriului. Este flatant, eu sunt cea mai fericita.”, a marturisit euforica Alina.

Perechea care a acumulat cel mai mare punctaj al serii din partea juriului a fost o pereche emotionata, dar frumoasa: Radu Valcan si Elena Voscoboinic. Antrenati de cunoscuta coregrafa Doina Botis, Radu si Elena au plutit pe ring la vals, iar la Michael Jackson au dansat energic si expresiv pe "Scream", ceea ce i-a pozitionat pe primul loc in clasamentul primei editii. “Si acum tremur si nu mi vine sa cred! S-a terminat dansul! E incredibil, m-am simtit foarte bine, dar am avut emotii foarte mari. Sper ca pe viitor sa fie din ce in ce mai bine.”, a declarat inca sub imperiul tensiunii prezentatorul PoveStirilor Adevarate de la Acasa Tv.

Monica Columbeanu a scapat ca prin urechile acului de duel, ea impreuna cu partenerul ei fiind ultima echipa salvata din clasament. Inainte de a intra in ring, Monica s-a retras intr-un colt de platou si s-a rugat la Dumnezeu sa fie totul bine si astfel a inceput linistita coregrafia. Monica si Andrei au reusit un vals care a emotionat juriul, dar mai ales pe sustinatorii ei din gradena emisiunii care au privit-o cu admiratie in timp ce facea piruete elegante si prize dificile. Sotul ei, Irinel, sora, mama, fiica si alti cativa prieteni au stat cu pumnii stransi si sufletul la gura pana a terminat dansurile. Dupa cum a subliniat juriul, stilul Michael Jackson nu este unul potrivit inaltimii perechii formate din Monica si Andrei care insa s-au staduit si au reusit sa acumuleze puncte importante din partea juriului si la acest stil si astfel sa se salveze de la un posibil duel. “Am avut foarte mari emotii, pentru ca mama lui Andrei a avut foarte mari emotii si parintii mei si sotul meu si copilul au avut emotii si era normal sa se transmita si la mine. Inainte de a intra in direct, mi s-a facut un calmant, pentru ca simteam dureri foarte puternice, insa in timpul dansului nu le-am mai simtit poate si din cauza emotiilor.”, a declarat Monica Columbeanu.

Liviu Varciu a demonstrat ca i-au purtat noroc hainele de marinar si peruca de Michael Jackson, pentru ca a reusit sa execute mai bine decat la repetitii dansurile din concurs si astfel sa termine prima editie pe locul al treilea alaturi de partenera sa, Ilaria. “Dansul a iesit mai bine decat la toate repetitiile, au fost emotii foarte mari. Oricum, se intampla ceva aici in platoul de la “Dansez pentru tine”, eu am mai avut ceva spectacole la viata mea, dar asa emotii nu am mai avut niciodata si nici nu am crezut ca o sa am.”, a spus Liviu Varciu.

Jean de la Craiova
alaturi de partenera sa, Sandra Neacsu au provocat hohote de ras la stilul Michael Jackson datorita spectacolului amuzant si inspirat conceput de coregraful lor, Bursucul. Desi valsul nu a fost chiar momentul lor de glorie, Jean si Sandra au trecut cu bine de prima editie: “Am avut foarte  mari emotii, pentru ca fara emotii, fara munca, fara foarte mult chin sau accidentari, nu ai cum sa cunosti fericirea niciodata. Din tot ce am facut la repetitii, cel mai greu a fost sa dasez cu saci de nisip pe brate si cu cate doua sticle de 2 litri in maini si Bursucu’ pe langa mine cu o nuia spunand: « capul sus! », « stop! » , povesteste cu zambetul pe buze, dar si cu putina teama in privire Jean.

Kamara si partenera lui, Iulia Deliu au fost laudati de Mihai Petre si de ceilalti membrii ai juriului doar pe jumatate, pentru ca acestia au fost impresionati de tehnica de dans a Iuliei si mai putin de ceea ce a reusit sa faca pe ring Kamara. Cu toate acestea, intre prestatiile lor artistice s-a facut o medie, iar perechea lor a fost punctata destul de bine si astfel, a fost ferita de emotiile unui duel. “Suntem fericiti ca am avut note bunicele, pana la urma e prima editie, o sa incercam sa fim mai buni in editiile viitoare si sper sa ne ajute Dumnezeu si mai departe.”, a declarat Kamara.

Cele mai triste perechi ale serii sunt cele doua care au aflat ca se confrunta cu primul duel al sezonului. Andreea Mantea alaturi de Daniel Lazar si Tania Budi alaturi de Adrian Muresan au aflat la sfarsitul emisiunii verdictul ca vor avea de trecut in editia a doua o proba de foc, duelul, din care doar o pereche va scapa cu ajutorul voturilor publicului telespectator.

Cu lacrimi in ochi si sufletul incarcat, Andreea Mantea a fost luata prin surprindere de verdictul juriului, mai ales ca a muncit timp de mai bine de 2 saptamani cate 6-7 ore pe zi alaturi de partenerul ei, Daniel Lazar si de coregraful lor, Bogdan Boanta. Andreea isi propune sa munceasca enorm saptamana urmatoare, sa danseze mult si spera sa fie raspatiti pentru daruirea lor de catre telespectatorii cu suflet mare. Andreea si Daniel Lazar (18 ani, Piatra Neamt) danseaza pentru cel mai important om din viata lui Daniel, mama lui care a avut o viata grea, iar acum trece printr-o perioada dificila. Visul mamei lui Daniel este sa poata asigura un viitor celor doi copii pe care i-a luat in plasament si de care are grija asa cum a avut si de Daniel si de fratele lui. Desi cei doi copii au probleme de sanatate, de care nu stia atunci cand i-a luat in plasament, ea nu a renuntat niciodata la ei. Mai mult decat atat, le plateste tratamentele facand eforturi financiare uriase si se lupta ca ei sa mearga la scoli normale si sa aiba o viata buna asemeni copiilor ei naturali. Telespectatorii care vor sa o ajute pe mama lui Daniel pot vota prin sms la 1276 cu textul Andreea sau pot suna la 0900 760 602.

Tania Budi si Adrian Muresan
(24 de ani, Cluj) au muncit enorm pentru prima editie a emisiunii, insa notele juriului au decis ca ei sa intre la duel. “Mai multa munca nu cred ca se poate, dar mai multa atentie da”, a declarat Tania Budi dupa aflarea verdictului. Motivul pentru care ei danseaza este atat de puternic incat nimic nu-i va opri sa lupte, sa repete mult pentru ca vinerea viitoare telespectatorii Pro Tv sa le aprecieze munca si sa creada in visul lor. Mama lui Adrian, pentru care Tania si Adrian lupta la “Dansez pentru tine” este fara doar si poate o eroina. Dupa ce a divortat si a crescut cei trei copii muncind, invatand si avand grija de ei, acum, ea lucreaza la o fundatie si ajuta oameni batrani si singuri, de care se ataseaza, care devin familia lor, le cumpara mancare si alte lucruri necesare. Astfel, a devenit un model pentru Adrian, iar el nu-si doreste decat sa-i poata oferi mamei sale o viata linistita, lipsita de griji. Adrian lupta sa o vada pe mama lui relaxandu-se, distrandu-se, dupa o viata in care a muncit si s-a sacrificat pentru binele familiei ei si al celor din jur. Telespectatorii care sustin visul lui Adrian si al Taniei pot sa ajute la transformarea lui in realitate trimitand sms la 1276 cu textul Tania sau sunand la 0900 760 607. 

RATACITI IN PANAMA-LA KANAL D


“Rătăciţi în Panama” este provocarea anului în televiziune.

Avându-l ca prezentator pe Andrei Gheorghe,

emisiunea Rătăciţi în Panama combină exoticul cu aventura, competiţia cu reality-show-ul, vedete cu oameni obişnuiţi. Rătăciţi în Panama este un concurs pe viaţă şi pe moarte în jungle panameze, între 18 concurenţi care se luptă pentru un premiu de 50.000 euro.

Show-ul are la bază conceptul de ierarhizare a celor trei clase sociale: cea de vârf, de mijloc şi cea de jos. Astfel, cei 18 concurenţi vor fi selectaţi în felul următor:
- 6 dintre ei sunt vedete în domeniul în care activează (actori, cântăreţi, sportivi, etc);
- 6 sunt persoane oarecum cunoscute (foşti participanţi în alte emisiuni TV)
- 6 sunt oameni obişnuiţi.

Locaţiile în care cei 18 concurenţi vor trăi pe toată perioada emisiunii joacă deasemenea un rol esenţial în desfăşurarea emisiunii. Există trei plaje:


- ”Insula condamnaţilor” -ins condamnatilor un loc în care supravieţuirea costă timp şi energie, concurenţii fiind nevoiţi să îşi construiască singuri adăposturi, să caute de mâncare, să se încălzească, etc. Mai mult, concurenţii vor fi nevoiţi să facă toate astea într-un loc mai mult decât neprimitor, plaja pe care sunt adopostiti fiind înconjurată de jungla virgină, iar în timpul ploilor inundându-se.


- “Insula Speranţei”

-ins sperantei- aici lucrurile stau ceva mai bine. Concurenţii dispun pe plajă de toate materialele necesare pentru a-şi construi adăposturi şi de toate uneltele necesare pentru a-şi pregăti/găsi hrana. Astfel, singurul lucru ce le rămâne de făcut este să utilizeze aceste resurse pentru a-şi crea un minim de confort.





- “Insula Paradisului”

-ins paradisuluiins paradisului 2- un loc desprins din paradis, unde concurenţii nu au altceva de făcut decât să se relaxeze şi să se bucure de o vacanţă de lux. Şampanie, masaje şi mâncăruri alese sunt doar câteva din lucrurile de care au ocazia să se bucure rezidenţii acestei plaje.

Dar, cum nimic nu durează o veşnicie, concurenţii vor fi puşi în situaţia de a schimba luxul plajei de sus cu lupta pentru supravieţuire a plajei de jos într-o clipă. Depinde doar de ei dacă îşi vor păstra condiţia ori dacă şi-o vor schimba.

Fiecare episod va conţine o serie de probe, unele în care cele 3 echipe vor lupta una împotriva celeilalte, iar altele în care luptele se vor purta individual, între concurenţi. Între probe vor fi interpuse momente importante din cele 3 tabere: suferinţe, momente de bucurie, momente de chin, momente de relaxare, impresiile concurenţilor, etc.

Probele sunt spectaculoase, tensionate şi încărcate de emoţie, iar statutul social al concurenţilor noştri îşi va spune încă o dată cuvântul. Astfel, cei de pe ”Insula condamnaţilor” ce au fost nevoiţi să-şi consume energia căutând de mâncare şi făcându-şi adăposturi vor fi în net dezavantaj faţă de cei din “Insula Paradisului”, ce concurează revigoraţi, odihniţi şi relaxaţi.

LUPTA TERITORIALĂ
*Repatizarea celor 3 echipe la începutul emisiunii se va face după statutul lor social în viaţa reală – vedetele din “Insula Paradisului”, cele 6 persoane puţin cunoscute în “Insula Speranţei”, iar oamenii obişnuiţi în “Insula Condamnaţilor”. Însă, această situaţie se va schimba repede, pentru că toţi cei 18 vor trebui să lupte pentru dreptul de a-şi păstra ori schimba condiţia, imediat după ce ajung pe insulă. Astfel, repartizarea pe plaje va fi făcută în funcţie de locul pe care îl ocupă cele trei echipe la sfârşitul luptei teritoriale, ierarhizarea socială din viaţa reală nemaiavând nici o importanţă aici, unde doar lupta teritorială îţi poate decide statutul pe insulă.
LUPTA PENTRU SUPRAVIEŢUIRE
*Cele trei echipe luptă pentru a rămâne cât mai mult în concurs. Toţi membrii echipei ce ocupă locul 1 sunt în siguranţă până la finalul unui ciclu (1 săptămână de difuzare). Mai mult decât atât, ei devin “Juriu”, având posibilitatea să hotărască cine va părăsi insula la sfârşitul ciclului respectiv.
LUPTA FINALĂ
*Cele 2 echipe ce au pierdut în lupta pentru supravieţuire concurează una împotriva celeilalte pentru o ultimă şansă de a se salva.
LUPTA INDIVIDUALĂ
*Concurenţii din echipa ce a pierdut în lupta finală concurează individual, unul împotriva celuilalt. Câştigătorul competiţiei câştigă imunitate şi nu va putea fi eliminat.
JUDECATA
*Cei din echipa care a pierdut Lupta pentru supravieţuire şi ai cărei concurenţi s-au luptat individual pentru imunitate trebuie să elimine un membru. Eliminarea va avea loc în faţa Juriului, care va fi constituit de echipa care a câştigat Lupta pentru supravieţuire. Cei din echipa pierzătoare trebuie să nominalizeze doi dintre membrii pe care vor să-i elimine. Juriul va alege cine este cel care pleacă.

După ce 4 dintre concurenţi sunt eliminaţi, “Insula Speranţei ” dispare, iar emisiunea continuă cu doar două echipe, în cele două locaţii rămase, regulile concursului şi structura probelor fiind neschimbate.

Rămânând doar 9 concurenţi, cele două plaje rămase se unesc, iar competiţia devine individuală. Din acest moment nu mai există “Lupta teritorială” ori “Judecata”. Fiecare va lupta pentru el, într-o serie de probe mult mai dificile şi mai solicitante decât cele de până în acest moment, urmând ca marele câştigător să fie ales dintre ultimii doi rămăşi pe insulă, de către telespectatori, prin televoting, în marea finală LIVE de la sfârşitul sezonului, transmisă de la Bucureşti.

Află cine va face faţă provocărilor şi cine va câştiga lupta pentru supravieţuire, şi automat cei 50.000 euro, în curând la Kanal D!



rataciti in panama

CONCURENTII LA RATACITI IN PANAMA:

1-Echipa debutantilor de pe insula condamnatilor:
debutantii

















2-Echipa aspirantilor si a vedetelor:
aspirantii+vedetele


sâmbătă, 24 octombrie 2009

FINALA SAPTAMANII-SEARA ELIMINARILOR NPM4(23 OCT 2009)



vineri, 23 octombrie 2009

IMAGINI DIN EMISIUNEA NORA PENTRU MAMA 4 - 23 OCT 2009








joi, 22 octombrie 2009

IMAGINI DIN EMISIUNEA NORA PENTRU MAMA 4 - 22 OCT 2009








IMAGINI DIN EMISIUNEA NORA PENTRU MAMA 4 - 21 OCT 2009















marți, 20 octombrie 2009

ADRESE DE HI 5 - CONCURENTI NPM4


















DIANA
ALINA
BRANDUSA-MIHAELA
BRANDUSA
BOGDAN
ALEXANDRA
VALENTIN
CAMELIA

luni, 19 octombrie 2009

NORA PENTRU MAMA 4 - COMENTARII

Gabriela Cristea revine cu “Nora pentru Mama” 4
Gabriela Cristea revine pe micile ecrane la carma emisiunii care a consacrat-o! Dupa o vara in care a imbinat relaxarea cu munca, Gabriela Cristea se pregateste de o revenire in forta pe micile ecrane cu sezonul 4 din emisiunea de la Kanal D care a facut-o celebra: “Nora pentru mama”
fofo, scrie agentiadepresamondena. O casa noua pentru baieti si una noua pentru fete, o “cetate a dragostei” mai mare, probe matrimoniale pentru concurenti, mai multa interactivitate si premii de 500.000 de lei sunt primele indicii care fac din debutul Nora pentru mama 4, din 14 septembrie un eveniment de asteptat.
“Desi suntem deja la cel de-al patrulea sezon de Nora pentru mama eu sunt plina de energie si abia astept sa-i dam startul. Gabriela Cristea si Nora pentru mama nu au spus inca tot ce era de spus pe piata media din Romania, astfel ca din toamna un nou show mai bun, mai interesant, mai dinamic va asteapta zilnic la Kanal D” a spus Gabriela Cristea.

CONCURENTII NORA PENTRU MAMA 4-INFORMATII



 

 

 

 








 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Related Posts with Thumbnails